1. marts 2013

Indlæg til KFUM og KFUKs ungdomsblad Faze

Ny spændende kæreste hver dag!


Forestil dig en verden, hvor alting forandrer sig. En verden, hvor man aldrig skal kede sig. Ja, den perfekte verden. Man vågner hver dag op i en ny seng til nye forældre, nye venner, et nyt hus, nye børn, et nyt job eller studie, en ny ægtefælle og nye arbejdskolleger. I sådan en fantastisk verden, transporteres man hver nat til et nyt sted. En stor computer styrer det hele, sammensætter hvilken familie man skal have næste dag og finder ud af, hvad dagens opgaver skal være.


Det ville være fantastisk at leve sådan et sted. Et drømmesamfund, hvor man hele tiden bliver udfordret. Alle har lige muligheder for at skabe sig et godt liv. På jobbet får man hele tiden nye udfordringer, og intet bliver rutiner, for hver dag får man et nyt arbejde. Man får en masse spændende og eksperimenterende sex med en ny partner hver dag. Og har man fået en kedelig eller grim ægtefælle, gør det heldigvis ikke så meget, for næste dag er man formentlig heldigere. Jo, her bliver man hele tiden tilfredsstillet og udfordret. Man tvinges til at være omstillingsparat.


Man bliver aldrig rigtig træt af et andet menneske, for man møder hele tiden nye. Er man træt af sin lærer, gør det ikke noget, for næste dag får man en ny. Man sidder ikke fast i kedelige rutiner. Der er ikke trælse øgenavne, man ikke kan komme af med. Det er en god verden, hvor Ingen bliver mobbet, for dagen efter får man altid en ny chance for at gøre et godt indtryk. Man bliver ikke undertrykt af håbløse forældre. Der er ingen faste trælse regler, ens forældre har sat op, for næste dag er der nye forældre og nye regler. Der er ingenting, der bliver kedeligt - i hvert fald ikke mere end en enkelt dag!


Det ville da være lykken eller…




Kære Gud

Tak for vores fantastiske verden.
Tak at nogle ting forandrer sig, og at nogle ting bliver ved med at være de samme.
Tak for bindende aftaler og længerevarende meningsfulde opgaver.
Tak for venner og familie, som vi har kendt i lang tid.
Tak, at vi har en ide om, hvad vi vågner op til næste dag.
Tak, at vi nogle gange kan kede os.
Tak, at du elsker os.
Tak, at din kærlighed aldrig forandrer sig.

Amen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar